Få tilbud på rengjøring til:

Få spesialtilbud på rengjøring til din bedrift

Sammenlign tilbudene og velg det som passer deg best.

Motta gode tilbud fra lokale renholdere

Fyll ut skjemaet og få konkurransedyktige tilbud på renhold for bedrift. Spar tid og penger.

Å ha en ren arbeidsplass er viktig, både for trivselen og helsa til de ansatte, og eventuelle kunder som besøker arbeidsplassen din. Rengjøring.no hjelper deg til å finne rett vaskehjelp.

Få tilbud til din bedrift nå

Det er viktig å gjøre god research og finne et rengjøringsfirma som gjør jobben grundig, slik at du slipper å følge opp firmaet i tide og utide, og heller kan bruke tiden på andre oppgaver.

Uansett om du har et stort firma som trenger kontorvask hver dag, et lite som trenger en gang eller to i uken, eller driver en virksomhet som krever en spesiell type rengjøring, kan vi hjelpe deg med å finne gode tilbud på renhold til bedriften din.

Du kan også få tilbud på spesialrenhold som fasadevask, flyttevask og visningsvask.

Profesjonelt renhold

Markedet for renhold for bedrifter er stort, og det kan være vanskelig å ha oversikten over alle aktørene på markedet. Det er dessverre heller ikke alle rengjøringsfirmaene som driver like seriøst.

I stedet for at du selv må lete fram priser, sile ut de useriøse firmaene og ta kontakt for å få et prisanslag, gjør vi dette for deg slik at du ganske enkelt kan la leverandørene komme til deg med sine beste tilbud.

Når du har fått tilbudene er det opp til deg å sammenligne dem, og vurdere hvilket tilbud du anser som best for dine ønsker.

Motta tilbud på rengjøring

Gratis og uforpliktende

Bedriften din betaler absolutt ingenting for å motta tilbudene du får gjennom tjenesten vår. Anbudstjenesten vår er nemlig både gratis og uforpliktende for deg å bruke. Du er sjefen – dersom tilbudene ikke passer for bedriften din, legger vi oss ikke opp i dét.

Det er rengjøringsfirmaene som betaler oss for å bli matchet med potensielle bedriftskunder. Når de tar kontakt med deg har de allerede betalt oss, og de vil derfor strekke seg lengst mulig for å få akkurat din bedrift som kunde.

Siden leverandørene vet at du får flere tilbud har du dessuten en ekstra garanti på at leverandørene vil gi deg et konkurransedyktig tilbud. Gjør de ikke det, vet de at du kan velge et bedre tilbud fra noen andre.

Få tilbud på rengjøring

En ren arbeidsplass – helt uten å stresse

Ved siden av hjemmene våre er arbeidsplassen det stedet vi tilbringer absolutt mest tid på. Da er det viktig at renholdet gjøres skikkelig slik at både helse og trivsel ivaretas. Kanskje driver du en butikk eller et sted hvor mange kunder oppholder seg? Da er det enda viktigere at renholdet er jevnlig og av høy kvalitet.

Mer tid til andre oppgaver

Ikke bare er tjenesten vår rask å bruke og gratis for bedriften, du sparer også penger på at rengjøringsfirmaene konkurrerer om å få din bedrift som kunde, og dermed gir deg sine beste tilbud. Ved å bli matchet med et firma som fyller behovene dine, øker også sjansen for at du slipper å bruke mye tid på å følge opp firmaet, noe som frigjør tid til andre oppgaver.

Finn den rette renholderen for bedriften din

Vi matcher bedriften din med renholdere som passer behovene deres. La renholderne komme til deg med uforpliktende tilbud tilpasset dine behov.

Få flere tilbud nå

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

check icon

Spar penger

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

check icon

Helt gratis

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og du har alltid muligheten til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!