Få tilbud på rengjøring til:

Få tilbud på rengjøring til borettslaget ditt

Sammenlign tilbudene og velg det som passer borettslaget ditt best.

Motta gode tilbud fra lokale renholdere

Fyll ut skjemaet og få konkurransedyktige tilbud på renhold for borettslag og sameier. Ikke gå glipp av gode tilbud!

Rene fellesarealer er viktig i et borettslag. I dag er det vanlig at oppgaver som trappevask og øvrig renhold av fellesarealer gjøres av profesjonelle vaskefirma.

Samtidig er det i alle beboernes interesse å ha så lave felleskostnader som mulig. Derfor bør borettslaget ditt bruke Rengjøring.no. Da kan dere sammenligne tilbud fra forskjellige vaskefirma og velge det som frister mest.

Få tilbud på profesjonell rengjøring

Uansett om borettslaget ditt trenger hjelp til fast gang- og trappevask, heisvask, fasadevask, garasjevask, bodvask, balkongvask eller vindusvask, kan Rengjøring.no sette deg i kontakt med de riktige firmaene. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet på denne siden.

Profesjonelt renhold

Det er mange vaskefirma som tilbyr tjenester som trappevask og enkle vaktmestertjenester, og det kan være vanskelig å ha full oversikt over markedet.

I stedet for at du må navigere gjennom jungelen av rengjøringsfirma, sile ut de useriøse aktørene og selv kontakte de seriøse for å få prisanslag, gjør Rengjøring.no denne jobben for deg. Firmaene tar direkte kontakt med sine tilbud etter kort tid, og deretter er det opp til borettslaget å avgjøre hvilket tilbud det vil gå for.

Når borettslaget har fått tilbudene er det opp til dere å sammenligne dem og vurdere hvilket tilbud som dere vil gå for. Dersom ingen av tilbudene er gode nok er det også helt greit å avslå alle.

Fyll ut skjemaet nå!

Gratis og uforpliktende

Rengjøring.no er nemlig både gratis og uforpliktende. Borettslaget ditt betaler absolutt ingenting for å motta tilbudene dere får gjennom tjenesten vår.

Det er rengjøringsfirmaene som betaler oss for å bli matchet med potensielle kunder. Når de tar kontakt med borettslaget har de allerede betalt oss, og de vil derfor strekke seg lengst mulig for å få akkurat ditt borettslag som kunde.

Siden vaskefirmaene vet at dere får flere tilbud har du dessuten en ekstra garanti for at de vil gi deg et konkurransedyktig tilbud. Gjør de ikke det, vet de at du kan velge et bedre tilbud fra noen andre.

Rene fellesarealer – med minst mulig stress

Fellesarealene i borettslag blir mye brukt og det er lett for at de blir skitne, spesielt dersom det er vått vær ute. Rene fellesarealer bidrar til bedre trivsel og gjør borettslaget presentabelt for gjester og i forbindelse med visning i noen av boenhetene.

Finn det rette vaskefirmaet for borettslaget ditt

Vi matcher borettslaget ditt med renholdere som passer behovene deres. La renholderne komme til dere med uforpliktende tilbud tilpasset deres behov.

Få flere tilbud nå

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

check icon

Spar penger

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

check icon

Helt gratis

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og du har alltid muligheten til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!