Få tilbud på rengjøring til:

Velg og vrak i tilbud på flyttevask

Vi henter inn tilbudene for deg slik at du kan velge det som passer deg best.

Motta tilbud på flyttevask fra flere renholdsfirma

Fyll ut skjemaet og få flere konkurransedyktige tilbud på flyttevask.

Å flytte er slitsomt nok i seg selv. Derfor velger de fleste å la et firma ta seg av utvasken i forbindelse med flytting. Men hvordan vet man hvilke vaskebyrå som er seriøse, og at man får den beste prisen?

Få tilbud på flyttevask nå

Dette hjelper Rengjøring.no deg med. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet, og innen kort tid vil du få tilbud fra flere firmaer som kan hjelpe deg med flyttevasken. Vi vet at å tenke på flyttevask midt i flytteprosessen er noe av det siste du har lyst til. Derfor gjør vi grovjobben for deg, slik at du kan konsentrere deg om de tusen andre tingene som må fikses under flyttingen.

Bruk tiden smartere

Utvask eller flyttevask er en aktivitet du ikke vil få direkte glede av selv. Bruk heller tiden på ditt nye hjem, og la profesjonelle renholdere ta seg av flyttevasken. Rengjøring.no sørger for at det ikke koster skjorta, og for at du sparer enda mer tid.

Gjennom anbudstjenesten vår kommer du raskt i kontakt med relevante leverandører som ønsker å hjelpe deg med flyttevasken. I stedet for å bruke mye tid på å lete fram kontaktinfo til vaskefirmaene og hente inn prisanslag, trenger du bare å fylle ut skjemaet på denne siden for å få tilbudene innen kort tid.

Når du har fått tilbud fra samarbeidspartnerne våre, er det opp til deg å sammenligne tilbudene og vurdere hvilket du liker best.

Få gode tilbud på flyttevask nå

Gratis og uforpliktende

Det er helt gratis å motta tilbudene du får gjennom tjenesten vår. Det er dessuten helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av noen av tilbudene eller ikke. Du er sjefen – vi legger oss ikke opp i det om du velger å avvise alle.

Rengjøring.no får betalt av vaskefirmaene for å bli matchet med potensielle kunder. Når de tar kontakt med deg har de allerede betalt oss, og de vil derfor strekke seg lengst mulig for å få akkurat deg som kunde.

Få gode tilbud på flyttevask nå

Siden firmaene vet at du får flere tilbud, har du dessuten en ekstra garanti på at vaskefirmaene vil gi deg et konkurransedyktig tilbud. Gjør de ikke det, vet de at du kan velge et bedre tilbud fra noen andre.

Slipp å bekymre deg for flyttevasken

Flytting er stressende nok i seg selv. La et vaskebyrå ta jobben for deg slik at du kan senke skuldrene!

Få tilbud på flyttevask

Mer tid til det som betyr mest for deg

Flyttevasken vil du uansett ikke få glede av selv, så hvorfor kaste bort verdifull tid i flytteprosessen på det?

Få tilbud på flyttevask

Finn det beste vaskebyrået for deg

Vi matcher deg med lokale renholdsfirma som passer deg og dine behov.

Sett flyttevasken ut på anbud

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

check icon

Spar penger

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

check icon

Helt gratis

Tjenesten vår er helt gratis å bruke, og du står alltid fritt til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!