Få tilbud på rengjøring til:

Bilde av to personer som arbeider i et åpent kontorlandskap

Om Rengjøring.no

Rengjøring.no hjelper deg å finne rett rengjøringsselskap, til en best mulig pris.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Rengjøring.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi ønsker å være markedets beste tjeneste for rengjøringstjenester.

For å oppnå dette utvikler vi stadig anbudstjenesten vår, for å hjelpe deg å få en best mulig avtale på rengjøring.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres i hvordan vi utvikler tjenesten vår, samt hvilke aktører vi samarbeider med.

Som kunde kan du forvente tilbud av høy kvalitet, til en konkurransedyktig pris, som er enkle å sammenligne slik at du lettere kan ta et godt valg.

Slik fungerer Rengjøring.no

Rengjøring.no gir deg flere sammenlignbare tilbud på rengjøring, raskt og enkelt.

For å motta tilbud trenger du kun å fylle ut det korte skjemaet vårt, og la relevante selskaper ta kontakt for å gi deg sitt beste tilbud. Da trenger du bare å sammenligne tilbudene du får, og bestemme deg for hvilket du ønsker å takke ja til.

Anbudstjenesten vår er dessuten helt gratis og uforpliktende å bruke. Det betyr at du alltid står helt fritt til å takke nei om du ikke er fornøyd med tilbudene.

Hvem står bak tjenesten?

Rengjøring.no drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA.).

Vi har lang erfaring med utvikling av forbrukerrettede anbuds- og sammenligningstjenester. Dette gjør at vi har opparbeidet oss lederposisjoner innenfor en rekke tjenesteområder, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få avtaler og rimeligere tjenester.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante leverandører som vil gi deg gode tilbud. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på rengjøring.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post i etterkant av at du har sendt inn skjemaet. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kundesupport

Har du spørsmål om tjenesten Rengjøring.no? Les svar på vanlige spørsmål på vår FAQ-side.

Les mer: Kundeservice / Vanlige spørsmål

Ikke funnet svar på det du lurer på, eller vil du bare gi oss en tilbakemelding? Send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For rengjøringsselskaper

Representerer du et rengjøringsfirma som vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode kunder til deg.

Se hvordan vi kan sette deg i kontakt med nye kunder

For presse

Er du journalist og vil snakke med en av oss i Rengjøring.no?

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vår kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad, svarer raskere enn sin egen skygge.

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé til et samarbeid med Rengjøring.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi om vi kan skape noe av verdi sammen.